top of page
teamgenoten

SAMEN STERK!

Alleen zijn we een druppel, samen de oceaan.

WELKOM ALLEMAAL!

De eerste versie van het BESLOTEN TEAM PORTAAL, een belangrijk onderdeel van INTERFYSIO 2.0!

Een plek alwaar belangrijke, relevante en interessante informatie wordt geplaatst om jullie op de hoogte te brengen én te houden van allen ontwikkelingen die plaatsvinden binnen INTERFYSIO! Zo kunnen, wij als team, eenduidige, heldere, transparante & uniforme informatie verstrekken naar onze (toekomstige) leden.  Zorg ervoor dat je regelmatig een kijkje neemt om niets te missen.

​Mochten er dingen toch nog onduidelijk voor je zijn en/of wil je meer informatie? Laat dan van je horen!


(M)aartje

Tijd voor de volgende stap!

Het even geduurd en is het zover om de volgende én belangrijke stap te maken. De stap om INTERFYSIO  verder te brengen en groot te gaan maken door wel klein te blijven, met grootse plannen binnen een klein team. Met andere woorden, tijd voor de volgende stap!

BRANDING "INTERFYSIO"

Belangrijk binnen de nieuwe ontwikkelingen is, dat INTERFYSIO zich nog meer gaat profileren in Beverwijk en omstreken. Naam maken met of dit nu eigen ontwikkeld product is of er wordt gebruik gemaakt van een externe partij, wij zorgen voor de beste inhoud die past bij de mensen die bij ons komen. Vandaar dat er ook gekozen gaat worden voor nieuwe les namen die beter aansluiten op onze doelgroep.

​ONLINE

Ook willen wij met de tijd meegaan en speelt het aanbieden van online diensten een grote rol. Het huidige ledenadministratiesysteem van VIRTUAGYM voldoet niet aan onze wensen en daarnaast is het een zeer kostbare variant. Voorheen was er nog niet veel keus op dit gebied en inmiddels zijn er meer van deze diensten op de markt gebracht. Een handig online systeem, die overal beschikbaar is en waarin je kunt werken, inschrijven, registreren, eenvoudig informatie opvragen, heldere communicatie opvragen met een snelle en gemakkelijke bediening, die jou in in één oogopslag inzicht in wat jij wilt zien. Natuurlijk hoort een handige APP daar ook bij!

Belangrijke vernieuwingen

 

INTERFYSIO APP, met handige tools, zoals:

 • lid kan al zijn/ haar gegevens inzien, zo ook zijn/ haar contract en betalingsgegevens!

 • lid kan makkelijk/ snel registreren voor een lesactiviteit

 • lid kan makkelijk betalingen doen

 • lid kan zien hoeveel consumptietegoed hij/ zij nog heeft en geld storten

 • lid kan zijn/ haar trainingsschema's inzien, incl. afbeeldingen en filmpjes!

 • lid kan zijn/ haar meetgegevens inzien, zoals: bloeddruk, gewichtgegevens

 • lid ontvangt belangrijke mededelingen, pushberichten​

 

INTERFYSIO online administratiesysteem, met:

 • overzichtelijke tegels

 • gegevens lid in 1 oogopslag zichtbaar, zonder naar diverse velden te hoeven klikken

 • Online inschrijven via pc/ laptop/ tablet, waarbij de klant direct in het administratiesysteem wordt verwerkt, met ander worden, geen dubbele handelingen meer. Inschrijven met digitale handtekening, waarbij zo een einde gaat naderen aan het papieren tijdperk. 

ABONNEMENTEN & TARIEVEN

INTERFYSIO is tot op juli zo goed als gelijk gebleven in haar tarieven, van jaarlijkse indexverhoging was al geen sprake.

 

Om INTERFYSIO gezonder te maken, was tariefsverhoging noodzakelijk. Om te zorgen dat er geen verwarringen of ontevredenheid ontstonden, is natuurlijk goed nagedacht om met deze uitdaging tot een mooie creatieve oplossing te komen. We kunnen nu inmiddels stellen dat dit goed heeft uitgepakt en we vanuit dit punt verder kunnen gaan bouwen.

 

De nieuwe abonnementsvormen zijn op de website geplaatst en gelden voor iedereen die zich vanaf 1 juli 2022 is ingeschreven. Men gaat dus niet alleen meer abonnementsgeld betalen, ze krijgen hiervoor hele mooie tools die hen duidelijkheid, helderheid en transparantie verschaft en dat is wat men vandaag de dag wenst!

 

Het kan mij voorstellen dat een geschreven tekst niet direct duidelijkheid verschaft en voor hen heb ik overzicht toegevoegd die helder en transparant de nieuwe abonnementen weergeeft.

 

WEBSITE

Ook een goede website hoort hierbij, de eerste stap is gezet.

 

Uitstraling

De website is inmiddels in de lucht en heeft een toegankelijke uitstraling, dezelfde uitstraling dat in ons Leefstijl Centrum doorgevoerd gaat worden.  Dit om de club en website gezelliger te maken, soort van huiskamer.  

 

Leden & team community

 

Belangrijke functionaliteiten

 • De tools binnen de website gaan in samenwerking met GOOGLE. Het werkt efficiënter om zoveel mogelijk met 1 systeem te werken. Na onderzoek is GOOGLE het beste uit de test gekomen en maakt dat we van dit systeem waar mogelijk gebruik gaan maken. Ze heeft haar bestaande functionaliteiten een flinke boost gegeven en ze is met de tijd meegegaan door uit te breiden met onderdelen en gebruikersmogelijkheden verbeterd.
   

 • Online GOOGLE agenda, waarin het up-to-date begeleidingsrooster en lesrooster.
   

 • Online INLOG scherm voor het 1) teamportaal en 2) ledenportaal. Toegang middels persoonlijke inlogcode, alwaar je gegevens kunt inzien, zowel op pc, tablet als mobiel.

  1) TEAM+ | team portaal
  Met een persoonlijke code kun je inloggen in jouw persoonlijke account, waar in je gegevens kunt inzien, die van jou van toepassing zijn. 
   

 • 2) LEDEN+ | leden portaal
  Met een persoonlijke code kunnen zij inloggen in hun persoonlijke account, alwaar zij al hun gegevens kunnen inzien, alsmede . Voordat dat online gaat, gaan we hier eerst intern mee aan de slag, in ons eigen besloten portaal. Het is belangrijk dat eerst wij weten hoe het allemaal werkt. 

​​

Er is tot eind van dit jaar nodig om de website compleet te maken.

 

Het is SUPER BELANGRIJK dat we deze vernieuwingen zo soepel mogelijk laten verlopen en dat er geen ONNODIGE ONRUST gaat ontstaan. Als je iets niet weet, of kunt beantwoorden, zeg dan EERLIJK tegen de klant dat je de vraag niet kan beantwoorden en je daarop terugkomt. Neem vervolgens z.s.m. contact met mij op, via mail, en informeer de klant (wel doen!).

 

Voor de duidelijkheid, om verwarringen te voorkomen gaat alle communicatie over dit onderwerp "INTERFYSIO ONLINE 2.0", gaat uitsluitend via mij.

 

Wees altijd POSITIEF en weet dat INTERFYSIO iets MOOIS wil neerzetten om TROTS op te zijn...voor JULLIE TEAM en voor ONZE LEDEN.

(Maartje

SAMEN STERK!

HET FIT TEAM

bottom of page