top of page
INTERFYSIO logo wit

Xander van der Zwet, MSc

Fysiotherapeut

In 1999 heb ik mijn diploma gehaald aan het CIOS te Overveen als sport en bewegingsleider. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut en ben daarna de opleiding tot acupuncturist gaan volgen vanwege de holistische visie op klachten aan het menselijk lichaam. Binnen de acupunctuur/fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van (chronische) pijnklachten aan spieren en gewrichten mede door het volgen van de Dry Needling opleiding. In 2006 ben ik als zelfstandig fysiotherapeut/acupuncturist gaan werken in Fitplan Gezondheidscentrum in Heemskerk waar ik de sportlessen kon combineren met fysiotherapie en acupunctuur.


Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest was ik steeds meer opzoek naar verdieping binnen het vak fysiotherapie op zowel kennis van het menselijk bewegingsapparaat als de wetenschappelijke achtergrond van de verschillende onderzoek en behandeltechnieken. Dit heb ik gevonden in de master opleiding manueeltherapie aan de SOMT waar ik in 2016 ben afgestudeerd.


Sinds 2011 ben ik intensief gaan samenwerken met Joost en Jessica van Dijk en Erwin van Heerwaarden. Deze samenwerking werd in januari 2016 bekroond met de opening van ons nieuwe gezondheidscentrum naast het winkelcentrum de Wijkerbaan in Beverwijk! In deze multi disciplinaire setting kunt u optimaal worden behandeld!

123-456-7890

Xander van der Zwet, MSc
bottom of page