top of page
INTERFYSIO logo wit

Maartje

creatieve fitness manager

Lieve Allemaal😊! Maartje hier, een positieve & optimistische jongedame (52), die creatief in beweging is in het breedste zin van het woord. Mijn passie is het dagelijks in beeld en tekst kunstzinnig zijn in eigen atelier. Hier zwaai ik met kwasten en smijt ik met verf, nou ja ik hou het nog netjes. Het liefst werk ik op groot formaat doek of houten plaat, dat het lekker van de muur of wand af mag spatten. Momenteel ben ik met een nieuwe collectie bezig op hout.


Daarnaast schrijf ik sinds vorig jaar weer teksten voor Nederlandse liedjes en dichtende teksten voor anderen en mijzelf. Het eerste liedje waarvan ik de tekst heb geschreven en mijn levenspartner René Meijer de muziek, is 29 april jl. uitgebracht met de titel "Kan Ik De Muur Laten Vallen?". Voor degenen die nieuwsgierig zijn, is het liedje te beluisteren en te streamen via DEZE LINK. Mocht je het een mooi nummer vinden, zou ik het super vinden als je het waardeert met een HARTJE.


Ook verzorg ik klein reclamewerk, ontwikkel ik logo's en bouw ik websites voor zelfstandigen en de kleine ondernemer.

Verder leef ik een gezonde leefstijl en om zelf fysiek in beweging te blijven, doe ik graag aan boxzak-/ krachttraining en mentale beweging in de vorm van meditatie & yoga. Daarnaast geniet ik van buiten en ben ik regelmatig te vinden in het bos-, duin-, strandgebied. Als Fit Coach bij INTERFYSIO, sta ik voor u klaar en help ik u graag met vragen, wensen bij het behalen van uw doelen ter bevordering van een een gezonde leefstijl.

Een bezig bijtje al zeg ik het zelf, die leeft in het nu, heel relaxed in het leven staat en dankbaar is voor alle kleine oh zo grote kadootjes die ik dagelijks mag ontvangen. Verder heb ik respect voor alles om mij heen, alles en iedereen is met elkaar verbonden.

Warme groet,

(M)69RTJE 

IN DE FITNESS 08:00 - 12:00 uur | woensdag, vrijdag en zaterdag


Maartje
bottom of page