top of page

Acupunctuur op de grens van Beverwijk en Heemskerk

Bijgewerkt op: 13 jul. 2023

Life is what happens to you while you're busy making other plans”,

Jessica van Dijk-Ruhe acupuncturist bij Interfysio
©

Wie ben ik Al op jonge leeftijd heb ik de kracht van acupunctuur mogen zien. Deze Oosterse geneeswijze die gebaseerd is op duizenden jaren ervaring verwonderde mij en vanaf dát moment wist ik dat ik later “als ik groot ben” acupuncturist wilde worden! Met dit doel voor ogen heb ik als vooropleiding de studie fysiotherapie aan de HvA gevolgd en deze in 2002 cum laude mogen afronden.


Om een quote van John Lennon aan te halen “Life is what happens to you while you're busy making other plans”,was in 2019 voor mij dan echt de tijd rijp om dit mooie vak te mogen leren. Bij Qing Bai heb ik de opleiding tot acupuncturist gevolgd en in 2022 heb ik deze studie met goed resultaat (wederom cum laude) mogen afronden.

Bijna onbegrijpelijk voor me, maar ik vind het nóg toffer dan ik ooit verwacht had! Acupunctuur doe ik er niet zomaar even naast, acupunctuur is mijn manier van leven geworden. Dit ervaren te hebben maakte voor mij de weloverwogen keuze, om alleen als acupuncturist te willen behandelen, alleen maar standvastiger.

De holistische bril die ik als fysiotherapeut altijd al heb opgehad, heeft mij inzicht gegeven dat lichaam en geest met elkaar verweven zijn. Samen met de kennis en ervaring die ik in ruim 20 jaar als fysiotherapeut met mensen en klachten aan het menselijk lichaam heb opgedaan, verrijkt mij als acupuncturist alleen maar meer.

Ik breng mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, voel me heerlijk tussen de paarden en zet mijn groene vingers vaak aan het werk in onze moestuin.


Jessica van Dijk-Ruhé

Jessica's acupunctuur

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPENINGSTIJDEN MEI 2024

Aangepaste Openingstijden INTERFYSIO Leefstijl Centrum Beverwijk in de maand Mei 2024.

Comments


bottom of page