top of page

Besparen op uw zorgkosten in 2016? Interfysio geeft u 3 Tips!

Het sociale stelsel in Nederland is uniek; iedere burger heeft recht op medische zorg. Alleen met elkaar kunnen we dit mogelijk maken. Prachtig ideaal voor de basiszorg, maar wanneer we ons voor meer willen verzekeren, komt er een (steeds duurder wordend) aanvullend pakket bij kijken.

In de meeste gevallen valt fysiotherapie en manuele therapie onder de aanvullende verzekering. Vergoeding voor acupunctuur valt altijd onder de aanvullende verzekering. En soms is het ook mogelijk dat de behandelingen helemaal voor eigen rekening komen.

U heeft al kosten genoeg vonden wij, het wordt tijd om dit te veranderen.

Wij willen onze kennis, kunde en ervaring met u delen, vandaar dat we wekelijks informatie beschikbaar stellen om u te helpen gezond, evenwichtig en krachtig te laten worden én houden.

Bent u er klaar voor? Er wordt namelijk wel een 100% inzet van u verwacht!

Tip 1: Doe dagelijks 3 oefeningen.

Voor wie al bekend is met onze praktijk, heeft de ervaring dat er in het behandelplan altijd oefeningen geïntegreerd zijn. Gebruik deze weer, ze zijn namelijk voor u persoonlijk opgesteld!

Wanneer u dagelijks op een vast tijdstip 3 oefeningen doet, blijft de beweging erin en went u snel aan het ritme. Varieer deze oefeningen regelmatig, maar hou het wel overzichtelijk…dat wil zeggen dat 3 oefeningen per dag uitvoeren voldoende is. Het is gebleken dat mensen iets beter kunnen volhouden als de drempel lager is, maar wél afwisselend blijft. Uw lichaam in conditie houden kost minder energie (geld) dan in conditie komen.

Tip 2: Behandel uzelf.

In de afgelopen jaren zijn er veel zelfhulp boeken geschreven en is er veel informatie beschikbaar gekomen over zelfbehandeling, bijvoorbeeld middels triggerpoint-therapie.

Erwin van Heerwaarden werkt volgens de McKenzie-methode, dit is een uitermate geschikte methode om zélf (hernia)klachten aan de rug en nek te behandelen.

Behandel zelf je nek & Behandel zelf je rug zijn hiervoor speciaal geschreven. De aanschaf van een boek is een kleine investering in uw gezondheid.

Tip 3: Zorg voor de juiste gezondheidsingrediënten!

Dat wil zeggen, dat voor het waarmaken van doelen -inclusief financiële winst door kostenbesparing, gezondheidswinst en daardoor meer van het leven kunnen genieten- 3 ingrediënten nodig zijn:

1.-Hou een helder doel voor ogen, wat wenst u wat betreft uw gezondheid,

2.-Volg een duidelijk, gedetailleerd plan, bijvoorbeeld middels eerdere tips van uw therapeut en zelfbehandeling,

3.-Een constante / volhardende stap-voor-stap uitvoering van dat plan, dus oefeningen doen en blíjven doen! De sportabonnementen die wij vanaf 1-1-2016 in ons nieuwe pand op de Wijkerbaan aanbieden kunnen u hierbij helpen. En wanneer u dan toch onverhoopt een blessure oploopt, is de professionele hulp dichtbij en kan het herstelproces snel ondersteund worden.

Succes verzekerd!

En waarom eigenlijk zou u eigenlijk wachten tot januari 2016????


Schermafbeelding 2015-09-29 om 17.36.25
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page