top of page

Diabetes informatie avond 25 Januari 2017

Diabetes is een aandoening waarbij het lichaam te weinig insuline aanmaakt.

Dit zorgt ervoor dat de brandstof glucose niet of nauwelijks in de lichaamscellen kan doordringen. Hierdoor kunnen er allerlei complicaties optreden en een erg ingrijpend effect hebben op het dagelijkse leven van de patiënt. Elk jaar komen er zo’n 70000 nieuwe Diabetes patiënten bij. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bewegen essentieel is in de bestrijding en preventie van Diabetes. Interfysio heeft de afgelopen maanden een programma ontwikkeld waarbij een groot aantal aspecten hiervan aan bod komen. Hierbij werd samengewerkt met een groot aantal zorgverleners en specialisten op het gebied van Diabetes waaronder de Diabetes Vereniging Nederland. De resultaten van en de reacties op dit programma zijn erg positief. Alle deelnemers hadden na afloop een betere kennis over het ziekte beeld, verlaging van de suikerwaardes, een fitter gevoel en een gezondere lichaamssamenstelling. Op Woensdag 25 januari a.s. wordt een informatie avond/markt georganiseerd. Hierbij zullen presentaties en demonstraties zijn van de POH Diabetes (huisartsen assistent), Dietiste Kim Russ en Fysiotherapeut Erwin van Heerwaarden. Tevens zal Interfysio het succesvolle programma presenteren. Na afloop is er gelegenheid tot het bezoeken van een kleine informatie markt waarbij veel informatie verkregen kan worden over diverse aspecten van Diabetes.

Hier zullen o.a. de volgende partijen aanwezig zijn: Diabetes Vereniging Nederland, Contour Diabetes Care, Intersport Veldhuis, Service Apotheek Croonenbergh, Interfysio, Kees Horen Audicien, Dietisten praktijk Dietist op Maat.

Aanvang 19.00u, de toegang is Gratis. Adres: Dellaertlaan 2, Beverwijk. Aanmelding is wenselijk en kan via: info@interfysio.nl www.interfysio.nl, of telefoonnummer: 0251-292907. Persoonlijk even langskomen kan natuurlijk ook.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page