top of page

Fysiotherapie bij sportblessures.

medical taping
Sport blessure
Voorkomen is beter dan genezen; echter, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje.

En wanneer er dan toch een blessure opgetreden is, is het streven naar een optimaal herstel.

De fysiotherapeuten bij Interfysio zijn deskundigen op dit gebied en zullen ervoor zorgen dat het herstelproces zo goed mogelijk verloopt.

Van anamnese tot optimaal herstel De fysiotherapeutische werkwijze is als volgt: we starten met een grondige anamnese en een gedetailleerd onderzoek van het getroffen gebied. We kijken niet alleen naar de specifieke blessure, maar analyseren ook hoe beweegketens lopen om een volledig beeld te krijgen. Het eerste contact zal ook meer tijd in beslag nemen, daarom worden er twee consulttijden voor gereserveerd.

Met gericht advies en specifieke training zorgen we ervoor dat het herstel optimaal verloopt. Onze aanpak omvat technieken zoals dry needling om de spieren te ontspannen, medical taping voor ondersteuning van het getroffen gebied, en indien nodig, manuele technieken voor een doelgerichte behandeling.

Holistische benadering voor vitaliteit en preventie Hier hoeft het niet op te houden. Bij Interfysio denken we verder. We geloven niet alleen in het behandelen van sportblessures, maar ook in het voorkómen ervan en het creëren van een sterk, vitaal lichaam. Onze aanpak gaat verder dan alleen herstel; het omvat ook preventieve maatregelen om de kans op blessures te minimaliseren.

In onze sportschool begeleiden we niet alleen bij terugkeer naar herstel, maar richten we ons ook op het versterken van het lichaam en het behouden van vitaliteit. Ook kunnen behandelingen acupunctuur, aanvullend op fysiotherapie, het lichaam op unieke wijze ondersteunen. Het bevordert de energiebalans en draagt bij aan een sneller en vollediger herstel.


Team Interfysio

Interfysio logo

Meer weten: interfysio.nlRecente blogposts

Alles weergeven

OPENINGSTIJDEN MEI 2024

Aangepaste Openingstijden INTERFYSIO Leefstijl Centrum Beverwijk in de maand Mei 2024.

コメント


bottom of page