top of page

Sportpoli Beverwijk

Interfysio en Annatommie mc openen sportpoli in Beverwijk

Op 1 augustus j.l. is Annatommie mc gestart met een spreekuur Sportgeneeskunde bij Interfysio binnen het Gezondheidscentrum Wijkerbaan in Beverwijk.

Beide partijen gaan met veel enthousiasme de samenwerking aan. Manuela de Jong, sportarts bij Annatommie mc, ligt toe: ‘’Zowel Annatommie mc als Interfysio hebben een hart voor sport en bewegen. Ons doel is om alle sporters in de regio Kennemerland verantwoord te laten sporten en bij blessures weer snel op de been te helpen. Het spreekuur is zo ingericht dat we de patiënt kunnen adviseren, begeleiden, onderzoeken of behandelen. Dat maakt het uniek.’’ Joost van Dijk, Fysio/Manueeltherapeut bij Interfysio, is tevens positief. ‘’Ik vind dat iedere patiënt recht heeft op een topsportbehandeling. Met deze samenwerking kunnen we effectiever handelen wat in mijn optiek resulteert in duurzaam bewegen en een snellere sporthervatting.

Sporters met blessures uit regio Kennemerland kunnen op deze manier binnen een week voorzien worden van een diagnose en doeltreffende behandeling, inclusief eventueel benodigde röntgen foto’s of MRI scans. De röntgen foto’s en MRI scans worden op de locatie in Amstelveen gemaakt, alle overige afspraken kunnen in Beverwijk plaatsvinden. Indien nodig kan er direct  worden doorverwezen naar een van de aanwezige Orthopedisch Chirurgen binnen Annatommie mc. Naast de sport gerelateerde klachten kan op deze manier een breed scala aan orthopedische klachten zoals onder andere artrose worden behandeld.

Manuela heeft ruime ervaring met preventieve sportmedische onderzoeken bij sporters van ieder niveau: van recreant tot olympisch/paralympisch en professioneel niveau. Haar aandacht ligt verder specifiek bij de sporten voetbal, turnen, honkbal, wielrennen, vechtsporten en hardlopen. Momenteel is zij ook actief als clubarts bij de AFC Ajax Vrouwen. Joost was actief binnen de jeugdopleiding van de betaald voetbal clubs AZ en HFC Haarlem en verzorgde het fysieke programma van wedstrijd skiërs op nationaal en internationaal niveau.

Meer informatie over de mogelijkheden vind u op de websites van Annatommie mc en Interfysio

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page