top of page

Nieuwe Corona Maatregelen per 23 november 2021


Beste Allemaal,

Zoals als eerder aangekondigd worden ook wij weer getroffen door de nieuwe maatregelen om het coronavirus onder controle krijgen. Voor ons betekent het dat alle sportfaciliteiten vanaf 17.00u gesloten zullen zijn. Hierdoor vervallen alle groepslessen en vrije trainingsmogelijkheden na 17.00u.

Vorig jaar hebben we samen met u al laten zien dat we goed op een alternatieve manier kunnen werken aan onze gezondheid! Wij gaan er van uit dat het deze keer niet zo lang als de vorige keer gaat gelden, dus deze keer moet het ons ook lukken.

De gecancelde groepslessen worden vanaf maandag 29 november zoveel mogelijk gegeven binnen de mogelijke openingstijden. Voor verdere informatie over de groepslessen KLIK HIER.

Tijdens de avonduren staan onze trainers uiteraard weer online voor u klaar. Zij zijn te bereiken via ons portaal of via e-mail (fitness@interfysio.nl)

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op de gebruikelijke wijze.

Met sportieve groet, Team Interfysio

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

PRE-MEDEDELING | Corona maatregelen vanaf 15-01-2022

Hallo Allemaal, Jaaah, er mag weer binnen gesport worden! Het is nog wel even afwachten onder welke voorwaarden/ regels dit gaat zijn. Wij vragen jullie dan ook nog even geduld te hebben. Na de persc

Binnen sporten weer toegestaan!

Vanaf woensdag 19 mei 2021 kunnen we weer de deuren openen van onze sportschool!! Na een half jaar dicht te zijn geweest mogen we weer binnen individueel trainen en buiten de groepslessen starten. Als

Comments


bottom of page